Hagstrøm og jeg

I 1970 eller 71 kjøpte jeg en Hagstrøm De Luxe gitar og GA 225 amplifier hos Hagstrøm i Skippergata i Oslo (skulle du imponere måtte du si amplifier, ikke forsterker) disse var en av juvelene mine. Skulle bli rockestjerne og hadde store planer, men heldigvis for alle rundt meg kom ikke rockekarrieren min opp kjelletrappa , men ble et minne i kjellerstua, Men gøy var det. Det hendte at broren min og kameraten hans KjøttLeif lånte utstyret mitt og dro på “turne”.De var enda værre enn meg.

sol 5sol 4 - Kopi (2)                     Full trøkk i lusekofte og Kent gitar. Vi hadde hverken mus eller rotter i huset vårt på den tiden. Pete Townshend i the Who var et av forbildene og han kunne spille gitar, rene vindmølla

s1kent treKent halvakustisk gitar

Hagstrøm musikk  i Skippergata var et fast tilholdsted for meg og min bror. vi var der så ofte vi kunne og fast hver lørdag. Det hendte at muttern ringte inn og la igjen handlelapp som vi fikk når vi kom så vi kunne handle på vei hjem.De hadde kontroll på hvor vi var i de tider da mobiltelefon var eventyr. Vi gikk rundt i butikken med store blanke øyne og så på flotte gitarer og amplifiere. Det var en herlig tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.